logo
RNTV Live

Controale riguroase la agenți economici din Dâmbovița/ VIDEO

control agent economic dambovita
Erika Stoica

Peste 90 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sprijiniți de patru grupe de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au efectuat controale, în comuna Mătăsaru, la 15 agenți economici cu domeniu de activitate în colectarea deșeurilor feroase si neferoase.

De asemenea, la acțiune au participat 15 echipe de comisari de la Garda Națională de Mediu, 50 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița și Prahova, dar și 60 de jandarmi de la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.

În urma acțiunii, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, conform prevederilor art. 66 din O.U.G. nr. 92/2021, dispunându-se indisponibilizarea a peste o sută de tone de deșeuri feroase.

De asemenea, polițiștii au întocmit trei dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de incendierea oricărui tip de deșeu și/sau substanță sau obiect.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor