logo
RNTV Live

Cornel Dinicu, în așteptarea deciziei: va rămâne sub control judiciar?/ VIDEO

dinicu
Erika Stoica

Cornel Dinicu afla daca ramane in control judiciar. Patronul complexului turistic Ferma Dacilor, Cornel Dinicu ar putea scapă de arestul la domiciliu şi va fi cercetat sub control judiciar. Masura a fost decisa luni de Judecătoria Ploieşti.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, magistraţii au respins propunerea procurorilor de prelungire a arestului la domiciliu în cazul lui Dinicu şi au înlocuit această măsură preventivă cu măsursa controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Decizia nu este definitivă.

Iniţial, Cornel Dinicu, acuzat de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru, a fost arestat preventiv la începutul lunii ianuarie, iar de la data de 1 februarie se află în arest la domiciliu.

Un incendiu devastator soldat cu opt morţi, între care trei copii, s-a produs, în dimineaţa zilei de 26 decembrie 2023, la Ferma Dacilor din satul prahovean Tohani. Administratorii complexului turistic – Cornel Dinicu,Vitomir Adrian Ristin şi Adelina Elena Ilie – sunt acuzaţi de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor