logo
RNTV Live

Cornel Dinicu, patronul Ferma Dacilor, solicită părăsirea domiciliului/ VIDEO

Cornel Dinicu
Erika Stoica

Cornel Dinicu, patronul renumitei Ferme Dacilor, a făcut o nouă cerere pentru a-și părăsi domiciliul, iar termenul de judecată a fost stabilit la Judecătoria Ploiești pentru data de 5 martie, la ora 9:30 dimineața. Motivul invocat de acesta a fost deteriorarea stării sale de sănătate, în special problemele stomatologice, care necesită mai multe vizite la medic.

Această nouă cerere vine în contextul în care toate solicitările anterioare ale lui Cornel Dinicu de a părăsi domiciliul au fost inițial respinse de către magistrații Judecătoriei Ploiești, însă ulterior au fost acceptate de către Tribunalul Prahova, după ce acesta a depus contestații.

În această dimineață, Cornel Dinicu s-a prezentat la Judecătoria Ploiești, iar instanța a rămas în pronunțare cu privire la cererea sa. Decizia finală va fi anunțată în următoarele zile, iar acest lucru va determina dacă Cornel Dinicu va primi permisiunea de a părăsi domiciliul pentru a primi îngrijiri medicale corespunzătoare.

CITEȘTE ȘI CERERE  REFUZATĂ PENTRU CORNEL DINICU

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor