logo
RNTV Live

Declarațiile de dragoste ale lui Vaida! Ce tehnici de seducție folosea acesta cu subalternele sale. Înregistrări audio EXCLUSIVE!

vaida (Large)
rnews

Scandalul din interiorul Poliției Locale Ploiești, în care directorul adjunct, Adrian Vaida este acuzat de o angajată de hărțuire sexuală, a ajuns și în fața procurorilor. Ioana V. a trimis un memoriu inclusiv primarului Adrian Dobre prin care îi aduce la cunoştinţă problemele pe care le are cu directorul. Ioana V. susţine în memoriul înaintat primarului pe data de 11 august, că nu mai poate suporta comportamentul inadecvat al şefului ei, care „prelevându-se de funcţia de director general adjunct a exercitat presiuni directe asupra mea, de a începe o relaţie intimă. Insistenţele şi comportamentul grosolan, promisiuni de avansare în cazul în care aveam o relaţie cu el, comentariile inadecvate împotriva mea ale acestuia, faţă de ceilalţi angajaţi ai instituţiei, m-au adus în situaţia de a începe un demers legal al situaţiei”.

În replica, Adrian Vaida a declarat : „Nimic din ce a povestit această angajată nu este adevărat. Eu am avut o relaţie cu ea în urmă cu ceva timp, dar am pus capăt când mi-am dat seama că am fost minţit, înşelat şi păcălit de acestă femeie. Am facturi care dovedesc că această doamna are multe lucruri de la mine de pe vremea când eram împreună şi-i cunoşteam situaţia, lucruri făcute cadou, fără nicio obligaţie. După ce m-am împăcat cu soţia mea, Ioana Vasilache a devenit, cred, geloasă. În urmă cu mai bine de o lună am solicitat conducerii instituţiei să nu mai permită ca aceasta sa-mi aducă corespondenţa pentru că avea un comportament inadecvat. Se apropia de mine mai mult decât era cazul sau îmi vorbea tandru, începea discuţii care depăşeau sfera de lucru, adică mă provoca. M-am gândit că vrea să-mi însceneze ceva şi de aceea am solicitat să nu mai fiu lăsat singur cu ea în birou.”

ÎNREGISTRĂRI TELEFONICE CU ”ÎNDRĂGOSTITUL” ADRIAN VAIDA!

Ioana V. a vrut însă să lămurească lucrurile și ne-a pus la dispoziție mai multe înregistrări telefonice dintre ea și Adrian Vaida. Femeia susține că nu a avut nici o relație cu directorul adjunct al Poliției locale, ci că acesta a făcut o pasiune pentru ea. O parte dintre înregistrările telefnice, care acum sunt și pe masa procurorilor, le puteți asculata mai jos.

 

Angajata care își acuză șeful de hărțuire sexuală, spune că acesta a încercat prin toate mijloacele să comunice cu ea. Pe facebook, whatsapp și telefonic. Ioana a salvat și aceste conversații. Pentru că femeia îi blocase accesul, Vaida și-a făcut conturi cu identități false, susține Ioana.

Iată ce declarații îi face directorul angajatei sale:

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor