logo
RNTV Live

Directorul ROSAL urecheat în fața ploieștenilor de către DOBRE

director rosal catalin ionita si adrian dobre
rnews

Directorul ROSAL, Cătălin Ioniță a mers aseară (26,06,2018)  în zona de vest a orașului pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă oamenii din zonă.

Nu a fost cel mai inspirat moment pentru a se afișa alături de primarul orașului pentru că oamenii și-au adus aminte de gunoiul abandonat de către ROSAL săptămânile trecute.  Republika NEWS a scris la acel moment despre mirosul provocat de gunoiul care nu a fost ridicat timp de două săptămâni din acea zonă.

Detalii aici:

https://portal.republikanews.ro/galerie-fotoaer-irespirabil-pe-strada-marasesti-zona-se-transforma-intr-un-focat-de-infectie-dintr-un-motiv-incredibil/

Potrivit martorilor prezenti la întâlnirea cu primarul orașului, directorul Rosal a fost certat de către edilul orașului pe motiv că în fiecare lună sunt decontate facturi uriașe pentru salubirtate, iar în realitate oamenii trebuie să suporte mormanele de gunoi.

La o zi distanță, ca prin minune, echipele SGU s-au deplasat în zonă pentru a amenaja spațiile verzi, iar gunoiul a fost ridicat.

Primarul orașului, Adrian Dobre și-a arătat nemulțumirea față de SGU și Rosal inclusiv în conferința de presă, în care a precizat că tot mai mulți ploieșteni reclamă faptul că spațiile verzi sunt neîngrijite, iar ghenele de gunoi zac zile întregi până sunt ridicate.

Detalii aici:

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor