logo
RNTV Live

Disney confirmă 4 seriale noi Star Wars pentru 2024

R
Constantin Corina

Disney a confirmat patru seriale noi Star Wars pentru Disney+ în 2024.Anul 2023 a fost un an aglomerat pentru Star Wars. Fanii au avut parte de sezonul 3 al lui The Mandalorian, sezonul 2 al lui The Bad Batch și Ahsoka, fără a menționa o serie de anunțuri importante la Star Wars Celebration, inclusiv un film crossover MandoVerse realizat de Dave Filoni

În ceea ce privește programul pentru anul următor, inițial, publicul era pregătit pentru cinci seriale noi pe Disney+. Acum, numărul s-a redus la patru.

  1. Skeleton Crew

Proiectat inițial pentru lansare în 2023, Skeleton Crew a fost amânat probabil din cauza grevei scenariștilor și actorilor care au zguduit industria majoritatea acestui an. Show-ul este condus de actorii Jude Law, Ryan Kiera Armstrong, Robert Timothy Smith, Ravi Cabot-Conyers și Kyriana Kratter. Intriga exactă a seriei rămâne un mister, dar sinopsisul oficial sugerează că patru copii fac o descoperire pe planeta lor natală, ceea ce îi duce să se rătăcească “într-o galaxie ciudată și periculoasă”. Primul sezon al Skeleton Crew este așteptat să aibă opt episoade.

  1. The Acolyte

Seria următoare Star Wars de pe Disney+, The Acolyte, va sosi în sfârșit în 2024 și va prezenta primul proiect live-action al francizei stabilit în era High Republic – spre sfârșitul acesteia. Show-ul va fi “o poveste condusă de Sith”, făcându-l o intrare unică în franciză. Detaliile exacte ale poveștii rămân un mister, deși anterior s-a confirmat că implică un Jedi Wookie și prezintă o poveste în care un Padawan se reunește cu maestrul său Jedi pentru a investiga o serie de crime. Distribuția The Acolyte include nume precum Dafne Keen, Amandla Stenberg, Jodie Turner-Smith, Carrie-Anne Moss, Lee Jung-jae și alții.

  1. The Bad Batch Sezonul 3

Ultimul sezon al apreciatei serii animate Star Wars, The Bad Batch, va debuta în 2024. Recent, producătoarea executivă Jennifer Corbett a confirmat că “sesiunea finală de mixaj” pentru sezonul 3 a fost finalizată. Acest lucru ar putea indica o lansare care ar putea avea loc în primele părți ale anului viitor. Sezonul 2 a oferit audienței un cliffhanger captivant, cu Clone Force 99 pierzându-l pe Tech, Omega fiind răpită și revelația unui alt clon important. Cu acest sezon viitor fiind ultima parte a poveștii show-ului, așteptările sunt ridicate. Se așteaptă ca întreaga distribuție să revină, inclusiv Dee Bradley Baker și Michelle Ang.

  1. Tales of the Jedi Sezonul 2

Spre deosebire de unele dintre celelalte serii de pe această listă, era de așteptat întotdeauna ca Tales of the Jedi Sezonul 2 să lanseze un al doilea sezon. Primul sezon a urmărit aventurile lui Ahsoka și Count Dooku în diferite perioade ale vieții lor. În prezent, nu există informații despre cine vor urmări noile episoade. Cu toții sperăm că publicul va avea parte de povești unice când Tales of the Jedi va lansa noi episoade. Mulți au exprimat dorința de a vedea mai multe povești din High Republic aduse la viață, așa că acesta ar putea fi un loc minunat de început.

Ce urmează pentru Star Wars în 2025? Unul dintre serialele așteptate anterior pentru 2024 era Andor Sezonul 2 cu Diego Luna. Primul sezon a fost lăudat de critici și fani. Deși este trist că așteptarea va fi mai lungă, având în vedere sezonul 1, există o șansă bună că va merita așteptarea. După aceasta, fanii se pot aștepta ca The Mandalorian Sezonul 4 să fie în curs de desfășurare în curând și, probabil, un Ahsoka Sezonul 2—deși continuarea show-ului lui Rosario Dawson rămâne neconfirmată. Dacă ambele proiecte devin realitate, fanii ar trebui să se simtă în siguranță așteptându-se să le vadă în 2025. Nu poți să nu te întrebi ce va umple golul lăsat în programul de animație al Lucasfilm după The Bad Batch. Poate o serie stabilită în High Republic ar fi mutarea potrivită după The Acolyte—una mai adultă și serioasă decât Star Wars: Young Jedi Adventures.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor