logo
RNTV Live

Donald Trump comercializează “Biblii”. Volumul intitulat “Dumnezeu să binecuvânteze SUA” are un preț de 60 de dolari

Denunţul bombă făcut de un prahovean. A ajuns direct la urechile preşedintelui Donald Trump
Constantin Corina


Donald Trump a început să vândă Biblii la prețul de 60 de dolari fiecare, în încercarea de a strânge bani pentru a plăti amenda la care a fost condamnat pentru fraudă, în valoare de 175 de milioane de dolari, în termen de 10 zile

Fostul președinte american, Donald Trump, în căutare disperată de fonduri și susținere publică, a anunțat marți lansarea unei Biblii, denumită “Dumnezeu să binecuvânteze SUA“, într-o înregistrare video publicată pe rețeaua sa Social Truth, chiar în timpul Săptămânii Patimilor. Acestă carte, vândută la prețul de 60 de dolari, este descrisă ca fiind “cartea sa preferată”.

Trump a subliniat că “Religia și creștinismul lipsesc cel mai mult acestei țări“. Cu doar câteva zile înainte de Paștele catolic, el a anunțat lansarea parteneriatului plătit cu o vedetă de muzică country pentru vânzarea acestei Biblii. Titlul, “God Bless the USA Bible” (Biblia “Dumnezeu să binecuvânteze SUA”), face referire la cântecul de succes al lui Lee Greenwood, un susținător conservator al lui Trump, ce se cântă frecvent la mitingurile sale.

Într-o încercare de a-și recâștiga susținerea din partea unor cercuri religioase și conservatoare, Trump își îndeamnă susținătorii să cumpere această Biblie. Deși nu este el însuși vânzătorul direct al cărții, el primește redevențe pentru fiecare achiziție. Trump a fost recent condamnat într-un proces de fraudă, iar amenda de 175 de milioane de dolari pune presiune asupra finanțelor sale. Lansarea acestor produse, cum ar fi Biblia și o linie de încălțăminte sport premium, reprezintă o încercare de a aduna fonduri și de a-și îmbunătăți imaginea în contextul problemelor legale și al intenției de a reveni în politică.

În ciuda controverselor și problemelor sale juridice, Trump a fost încurajat de succesul recent al rețelei sale sociale, Truth Social, care a debutat pe bursa Nasdaq. Acesta a salutat performanța rețelei, evidențiind angajamentul său față de “adevăr”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor