logo
RNTV Live

Donald Trump se implică în industria vânzării de Biblii, numind-o “cartea sa preferată”

trump-biblie
Dudau Andreea Valentina

Într-o înregistrare video postată pe platforma sa Social Truth, în mijlocul Săptămânii Sfinte, fostul președinte american, care se confruntă cu o nevoie disperată de fonduri și de consolidare a imaginii, a anunțat marți lansarea unei Biblii, pe care a numit-o “cartea sa preferată”, la prețul de 60 de dolari!

Într-o înregistrare video postată pe platforma sa Truth Social, în timpul Săptămânii Patimilor, fostul președinte american, Donald Trump, a anunțat lansarea unei Biblii în parteneriat plătit cu o vedetă de muzică country.

Bibliile, intitulate “God Bless the USA Bible” (Biblia “Dumnezeu să binecuvânteze SUA”), vor fi vândute la prețul de 59,99 dolari fiecare.

Donald Trump a subliniat importanța religiei și a creștinismului într-o țară și a încurajat susținătorii săi să cumpere aceste Biblii, afirmând că fiecare american ar trebui să aibă o Biblie în casă. Deși fostul președinte nu vinde direct aceste exemplare, el va primi redevențe pentru fiecare achiziție, conform unei surse citate de The New York Times. Site-ul care promovează aceste Biblii menționează că acestea sunt “singurele Biblii promovate de Donald Trump”, însă veniturile obținute nu vor fi folosite pentru a finanța campania sa electorală.

Această inițiativă vine ca o sursă binevenită de venituri pentru Donald Trump, având în vedere dificultățile financiare întâmpinate, mai ales după ce Curtea de Apel de la New York i-a cerut să plătească o cauțiune de 175 de milioane de dolari într-un proces de fraudă vizând Trump Organization. Totodată, fostul președinte a salutat și succesul lansării rețelei sale sociale Truth Social pe bursă, evidențiind înregistrarea bună a acțiunilor pe Nasdaq.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor