logo
RNTV Live

Doroftei, accident în Capitală cu o mașină a Pompierilor!

aliat Nepotul lui Nicolae Ceauşescu ţine cu Doroftei
Cristian Anghelescu

În urmă cu puțină vreme, exact în sensul giratoriu de la Hotelul Intercontinental din București, fostul campion mondial de box, ploieșteanul Leonard Doroftei, a avut un accident de circulație.

Aflat la volanul mașinii sale, Dorin a pătruns regulamentar în intersecție dar a sesizat târziu o mașină a Pompierilor care se deplasa, din lateral, cu semnalele luminoase și acustice activate.

Chiar dacă a frânat, mașina ploieșteanului a patinat câțiva metri pe carosabilul plin de mâzgă și nu a mai putut fi controlată complet, rezultând accidentul.

“Este adevărat, am avut un accident la Intercontinental! Am intrat în coliziune cu o mașină a Pompierilor care se deplasa în misiune! Am pătruns în intersecție pe culoarea verde și nu am mai putut struni mașina care a alunecat câțiva metri pe carosabilul plin de zăpadă semi topită. De vină am fost și eu dar și ei, în opinia mea! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat ceva mai grav și că nimeni nu a fost rănit! Fiarele se repară!” a declarat Dorin în exclusivitate pentru Republikanews.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor