logo
RNTV Live

Două adolescente instituționalizate au dispărut. Apelul polițiștilor prahoveni/ FOTO

dispărut
Erika Stoica

La data de 26 martie a.c., polițiștii Poliției orașului Băicoi au fost sesizați de către o femeie, în calitate de asistent social în cadrul unui complex de servicii comunitare din oraș, cu privire la faptul că două minore, SCUCZ RAMONA TEREZA, de 17 ani și STAMATIN DENISA GEORGIANA, de 16 ani, instituționalizate în centru, au plecat voluntar în cursul serii într-o direcție necunoscută.

SCUCZ RAMONA TEREZA are ca semnalmente 1,62 metri înălțime, aproximativ 43 de kilograme, constituție atletică, păr blond, prins în coc, purtând geacă gri, pantaloni de trening de culoare mov, hanorac mov-lila, încălțări albe sport, din material textil, având ca semne distinctive tatuaje le nivelul membrelor superioare pe antebraț cu numele Adrian, respectiv simbolul unui șarpe.

STAMATIN DENISA GEORGIANA are ca semnalmente 1,55 metri înălțime, 37 de kilograme, constituție astenică, păr șaten, lung, purtând pantaloni tip jeans negri, hanorac bleu, încălțări albe sport, iar ca semn distinctiv are un piercing în zona nasului.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la minorele în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor