logo
RNTV Live

„Equality in motion!”, dedicat femeilor în STEAM, in parteneriat cu UPB

image-24
Dudau Andreea Valentina

Sâmbătă, 16 martie, va avea loc evenimentul „Equality in motion!”, organizat de echipa de robotică BraveBots în parteneriat cu UPB! Evenimentul este dedicat femeilor în STEAM.

„Vă invităm să vă alăturați echipei de robotică BraveBots în cadrul evenimentului “Equality In Motion”, unde vom demonta barierele și vom deschide uși către noi oportunități pentru femei în STEAM! 💪🌟.”

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 16 martie, de la 10:00 la 14:00, la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București, Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică, Amfiteatrul CD008.

Evenimentul va include discuții fascinante despre inegalitatea de gen în STEAM, urmate de sesiuni de networking, astfel:

  • Panel 1 – Code Craft: The Art of Automation – Descoperiți secretele automatizării și arta programării din perspectiva celor mai străluciți profesioniști din domeniu, precum Teodora Baciu, Technology Services Manager UiPath și Lorena Tanase, Augumented Reality Solutions Consultant PTC.
  • Panel 2 – Empower Women: Leading in Education & Business – Întalniti-va cu lideri precum: Raluca Jianu, CEO Narada, și Elena Cotroceanu, vicepreședinte AFIST, care își dedică viețile pentru a promova și susține femeile în domeniul educației și al afacerilor.
  • Panel 3 – Building the Future of Robotics – Aflați cum tehnologia robotică schimbă lumea noastră și ce implicații are pentru viitorul nostru. Mai multe ne pot povesti Ioana Danila, Mathcad Application Engineer, și Iulia Stanciu, Functional Lead Cerere Produse Noi Timken.
  • Panel 4 – Young Perspectives: Marketing for Tomorrow – Ascultați perspectivele proaspete în ceea ce privește marketingul pentru tineri și cum se adaptează la tendințele și schimbările de pe piață. Nu în cele din urmă, Roxana Irimia, Delivery Project Executive IBM, și Mihaela Tătaru, Presedinte FJT Prahova si Co-manager Ploiesti #LetsPlay Capitala Tineretului Romania 2024, ne vor conduce în viitorul tinerilor.

Echipa de robotică BraveBots: „Haideți să construim împreună o comunitate puternică și incluzivă, în care meritul și potențialul sunt cele care contează cu adevărat!💫”

Nu uitați să vă înscrieți pe următorul formular!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor