logo
RNTV Live

EXCLUSIV: Parc pentru agrement, loc de joacă si petrecerea timpului liber la Stoenesti

image-7
Dudau Andreea Valentina

Stoenești: o oază de relaxare, un parc pentru agrement, loc de joacă și timp liber! Despre ce proiect este vorba?

George Orbu, primarul comunei Ariceștii-Rahtivani: „Am semnat, autorizația de construire iar zilele acestea se întocmește documentația pentru scoaterea la licitație a construirii parcului de agrement de la Stoenesti, pe terenul achiziționat de la dl V. Lazarof.”

Investiția vizată va ocupa aproape 10.000 mp (un hectar) și are o valoare estimată de 1,8 milioane de euro, din care peste 60% reprezintă alocarea pentru dotări și echipamente specifice. Cu toate acestea, valoarea efectivă a lucrărilor va fi stabilită în cadrul licitației pentru execuție. În afara zonelor dedicate agrementului, inclusiv bănci și alei, parcul va include o pistă de jogging, locuri de joacă pentru copii de diferite vârste, spațiu de fitness în aer liber, teren de baschet/volei/badminton, scenă și gradene, teqball, lac, fântână arteziană, împrejmuire și trotuare perimetrale, etc.

Astfel, lucrările sunt programate să fie finalizate într-un interval de 9 luni de la începerea acestora. Fondurile alocate pentru realizarea acestui obiectiv provin din bugetul local, dar, în paralel, se explorează și alte surse de finanțare nerambursabile.

George Orbu: „Vă vom ține informați cu derularea acestui obiectiv de investii, obiectiv pe care îl dorim finalizat anul acesta.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor