logo
RNTV Live

PETIŢIE / Femeia care a distrus oraşul şi sportul în Ploiesti. Eşti de acord să plece?

nicoleta craciunoiu
Mihai Constantinescu

“Doamna de fier” a municipiului Ploieşti, directorul Economic al Primăriei Ploiești, Nicoleta Crăciunoiu, a iscat ieri , în cadrul şedinţei extraordinare de Consiliu Local, încă un scandal monstru, pe tema bugetului CSM.

Directorul este arătat cu degetul ca fiind vinovatul pentru blocajele din mai multe segmente ale administraţiei, dintre care cele mai importante sunt sportul şi transportul ploieştean.

Scandalul de ieri, care a ţinut nu mai puţin de şase ore, a fost întreţinut de către Nicoleta Crăciunoiu, care a refuzat să dea aviz favorabil pentru alocarea de fonduri pentru competiţiile sportive şi închirieri de baze sportive, pe motiv că sunt ilegale, şi asta după ce, aceeaşi şefă de la economic a aprobat fonduri timp de trei luni, tot pentru aceleaşi activităţi.
Scandalul a fost atât de intens încât s-a ajuns până acolo încât s-a şi autodenunţat spunând în cadrul şedinţei că:
M-am săturat să dau cu subsemnatul la DNA. Nu mai dau nimic sub presiunea acestei săli. Avem al VI- lea om la juridic în acest mandat!V-ati întrebat de ce este al şaselea om?
Întrebată de ce atunci s-a putut şi acum nu se mai poate, aceasta a răspuns sec că nu a știut cu exactitate pentru ce vor fi folosiţi banii.
Documentele o contrazic însă.
IATĂ DOCUMENTELE


Aceeaşi doamnă, care a reuşit să distrugă CSM Ploieşti, consideră acum că documentaţia primită de la TCE nu este corectă, deşi de ani de zile a virat fonduri către societatea pe baza aceloraşi documente. Acest lucru va avea o singură finalizare: intrarea în colaps.

Tot “doamna de fier a Ploieştiul” a provocat blocaje în ceea ce priveşte deratizare, dezinsecție și dezinfecție din oraş şi s-a opus acordării mărcilor Petrolul către Asociația Petrolul 52.
Tensiuni foarte mari au fost provocate de Crăciunoiu şi în 2016. Într-un material prezentat de către republikanews.ro în septembrie 2016, s-a demonstrat faptul că Nicolate Crăciunoiu a provocat suspendarea activităţii CSM pentru că aşa a dorit ea fără a avea un temei legal să facă acest lucru (vezi materialul AICI)
În aceeaşi lună, Alianța pentru Drepturile Omului din România (ADOR) a încercat, timid, retragerea dreptului de viză CFPP pentru Nicoleta Crăciunoiu Motivele invocate de ADOR au fost următoarele:
„- În mod sistematic, creează conflicte și blochează activitatea în domenii și instituții subordonate primăriei municipiului Ploiești prin neacordarea vizei CFPP. Ne referim aici la CSM Ploiești, unde a refuzat să dea viza CFPPpentru rectificările bugetare solicitate pentru desfășurarea activităților sportive, motiv pentru care echipa de baschet nu mai există, cea de handbal feminin este aproape desființată, copiii și juniorii nu primesc indemnizațiile garantate de legea sportului, sumele aferente participării la competiții nu sunt acceptate nici ele ș.a.
– Timp de mai multe luni a blocat activitatea de deratizare, dezinsecție și dezinfecție din municipiul Ploiești, refuzând să acorde viza CFPP pentru achitarea contravalorii serviciilor, fapt care a pus în pericol sănătatea populației
– S-a opus acordării mărcilor Petrolul către Asociația Petrolul 52, creând animozități cu suporterii echipei fanion a Ploieștiului care puteau degenera, invocând evaluarea mărcilor pentru a bloca un proiect de HCL”.

Semneaza si tu petitia!

https://petitieonline.net/petitie/36885159

citeşte şi https://portal.republikanews.ro/dobre-neputincios-fata-femeii-care-ii-spune-nu-vreau-si-care-distrus-csm-ploiesti/

https://portal.republikanews.ro/scandalos-ploiestiul-ajunge-de-rasul-europei/

https://portal.republikanews.ro/situatie-dezastruoasa-la-ploiesti-directorul-economic-al-primariei-nicoleta-craciunoiu-pus-orasul-pe-butuci-ea-este-acuzata-de-abuz-serviciu/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor