logo
RNTV Live

Fiecare bugetar va primi un tichet de vacanţă, cel târziu de la 1 iulie

Mihai Constantinescu

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, spune că angajaţii din sistemul public vor primi un tichet de vacanţă cel târziu la 1 iulie, deşi Ministerul Finanţelor propune şi pentru acest an suspendarea acordării de vouchere de vacanţă. În prezent, doar angajaţii din mediul privat pot beneficia de aceste tichete.
Mircea Dobre de la Turism anunţă că bugetarii vor primi un tichet de vacanţă cel târziu la 1 iulie, deşi Ministerul Finanţelor propune ca şi în acest an să se suspende această facilitate. Acum, doar angajaţii din mediul privat pot beneficia de aceste tichete. “Din momentul în care vom legaliza, adică vom veni cu temeiul legal pentru un tichet, atunci cealaltă se abrogă vizavi de cele şase tichete. Când am venit cu programul de guvernare, am spus foarte clar şi sigur că la ora actuală, bugetul statului poate să suporte un tichet de vacanţă petru fiecare angajat din sistemul public. Nu şase”, a declarat Dobre, conform economica.net.

Liviu Dragnea, anunţa în decembrie 2015 că de la 1 martie, fiecare bugetar va primi un tichet de vacanţă în valoare de 1.450 de lei.

sursa ph online.ro

sursa foto

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor