logo
RNTV Live

Gabriela Firea vorbește despre candidatura la europarlamentare

gabriela-firea_49d1331
Dudau Andreea Valentina

Firea a comentat despre candidatura sa la europarlamentare, afirmând că, deși nu a fost proiectul vieții sale, nu consideră că este o retrogradare!

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, a mărturisit că o candidatură pentru Parlamentul European nu a fost “proiectul vieții” sale, dar subliniază că nu consideră această candidatură “o retrogradare”.

“Nu a fost viziunea mea despre viață, nu a fost proiectul vieții mele, dar nu consider că este o retrogradare”, a declarat Gabriela Firea, miercuri seară, la Antena 3, referindu-se la candidatura sa la alegerile europarlamentare.

Întrebată dacă crede că i s-a propus o candidatură pentru o funcție la Bruxelles pentru a nu mai fi implicată în politica locală, Firea a răspuns: “Eu sper că nu”.

“Ei m-au trimis acolo pentru că toți colegii mei știu că sunt un om muncitor, un om dedicat, că după perioada de acomodare voi fi un membru util al echipei noastre și voi veni cu idei bune”, a adăugat ea.

Gabriela Firea a declarat că va fi preocupată “în special de atragerea de fonduri europene pentru București”, dar și de teme precum familia sau egalitatea de șanse.

Firea a admis că nu îi va fi “foarte ușor” să lucreze la Bruxelles, având în vedere că familia sa va rămâne în București, dar susține că se bazează pe sprijinul familiei sale.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor