logo
RNTV Live

FOTO/ PLOIESTI/Impact violent între două auto. Una a ricoşat într-o anexă gospodărească

mpact violent
Mihai Constantinescu

Impact violent între două auto în Ploieşti

FOTO/ PLOIESTI/ Impact violent între două auto. Una a ricoşat într-o anexă gospodărească

Impact între două auto în această dimineaţă în Ploieşti, pe strada  str. Băicoi. În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată. A fost extrasă din autoturism de către echipele de la ISU Prahova sosite la faţa locului și a fost asistată medical.

În urma accidentului un autoturism a ricoșat într o anexa a unei locuințe.

Din primele date se pare ca un tânăr în vârstă de 25 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism nu ar fi respectat indicatorul OPRIRE amplasat la intersecția străzilor Băicoi cu Inotești, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie.
În urma impactului, cel de-al doilea autoturism, a fost proiectat în gardul unui imobil și ulterior a ajuns in zidul construcției.
În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/interventie-chirurgicala-in-premiera-la-spitalul-de-urgenta-din-ploiesti-o-echipa-de-tineri-chirurgi-a-reusit-sa-execute-o-interventie-complicata-total-laparoscopic/?fbclid=IwAR1LH6Z9nfdZP4X8rpvLIY9BSBnu-1y4Ly_Gs4HSjncmFfhZ7Nr7UwKyNwQ

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor