logo
RNTV Live

În Dolj, se desfășoară o campanie de recrutare pentru cei interesați să devină jandarmi

sursă foto Sibiu 100%
Constantin Corina

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj organizează recrutarea de candidați pentru a participa la concursurile de admitere pentru școlile militare de subofițeri jandarmi

În perioada 24 aprilie – 14 mai, Inspectoratul de Jandarmi Județean „Mihai Bravul” Dolj organizează o nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română.

Iată câteva detalii importante:

  • Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni scot la concurs un total de 350 de locuri, dintre care 3 sunt rezervate cetățenilor de etnie romă și 3 altor minorități.
  • Pentru a aplica la aceste școli, candidații trebuie să îndeplinească anumite condiții, care pot fi consultate pe site-urile www.jandarmeriadolj.ro, www.scoaladragasani.ro și www.jandarmeriafalticeni.ro.
  • Cererile de înscriere trebuie depuse până pe 14 mai exclusiv în format electronic la adresa de e-mail resurse-umane@jandarmeriadolj.ro. Dosarele complete trebuie depuse până pe 21 mai la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj din Craiova.
  • Evaluarea psihologică și proba de evaluare a performanței fizice vor fi programate ulterior și anunțate pe pagina de internet a unității.
  • Proba de verificare a cunoștințelor va avea loc pe 15 iunie și va consta într-un test grilă ce va acoperi subiecte din diverse domenii.
  • Examinarea medicală a candidaților va avea loc între 19 iunie și 12 iulie, iar rezultatele finale ale admiterii vor fi afișate până pe 19 iulie.

Pentru detalii suplimentare, puteți contacta Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Mihai Bravul” Dolj la numărul de telefon 0251.534223, int. 24.412 / 24.657, sau puteți accesa site-urile www.scoaladragasani.ro și www.jandarmeriafalticeni.ro.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor