logo
RNTV Live

În episodul din 27 martie 2024 al emisiunii “Chefi la cuțite”, Irina Fodor a dezvăluit un nou joc cu amulete. Care a fost tema de gătit dificilă impusă celor patru chefi?

download
Constantin Corina

Jurații din sezonul 13 al emisiunii “Chefi la cuțite” s-au întâlnit cu Irina Fodor pentru a descoperi ce amuletă va fi pusă în joc în ediția 5, difuzată pe 27 martie 2024

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a dezvăluit o temă de gătit extrem de dificilă pentru cei patru bucătari din sezonul 13 al emisiunii “Chefi la cuțite”. Surpriza a fost imensă atunci când aceștia au realizat ce trebuie să pregătească, cine va face degustarea și ce amuletă este pusă în joc.

Nerăbdători, cei patru bucătari au așteptat să afle care sunt provocările confruntării de astăzi pentru amuleta dorită. “Bine ați venit, stimați chefi! Mă gândesc că de la zi la zi vă obișnuiți din ce în ce mai mult și sper că vă simțiți din ce în ce mai acasă”, i-a întâmpinat Irina Fodor pe jurați, în ediția 5 a sezonului 13 al emisiunii “Chefi la cuțite”.

Nu a trecut mult timp până ce cei patru au început să-și arunce “săgeți” și să încerce să-și intimideze adversarii, semn că tensiunile încep să crească în bucătărie. “Vreau să vă spun doar câteva cuvinte: creativitate, inspirație, spontaneitate, versatilitate. Facem un tablou culinar, poate. Toată lumea știe că ceea ce faceți voi în bucătăriile voastre durează mult mai mult. Ia zi, Richard, la restaurantul tău cât durează un preparat?“, a întrebat Irina Fodor.

“La restaurantul meu nu există preparate care durează mai puțin de 48 de ore și cea mai lungă durată pentru o farfurie la mine în restaurant este de 28 de zile pentru a o pregăti. Vreau să spun că munca pe care o depun aici, să muncesc în 60 de minute, este ceva extrem”, a răspuns Richard Abou Zaki.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor