logo
RNTV Live

Incendiu devastator în comuna Vernești: Pompierii buzoieni intervin la locuința în flăcări

incendiu Scorteni
Erika Stoica

Pompierii din Buzău sunt în acțiune pentru a stinge un incendiu violent care a izbucnit într-o locuință din localitatea Săsenii Vechi, comuna Vernești.

La fața locului, trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autocisternă și o ambulanță SMURD, alături de o ambulanță SAJ, au fost mobilizate pentru a face față situației de urgență.

Incendiul a cuprins rapid acoperișul locuinței, afectând aproximativ 200 de metri pătrați din construcție înainte ca echipajele de intervenție să poată acționa.

În urma incidentului, o victimă de sex masculin a suferit arsuri la nivelul feței și a fost imediat asistată de către echipajul SAJ. Bărbatul a fost apoi transportat la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

De asemenea, o femeie a suferit un atac de panică în timpul incendiului, fiind evaluată de către personalul medical de la fața locului. Deși i s-a oferit transport la spital, aceasta a refuzat, optând pentru îngrijiri la domiciliu.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor