logo
RNTV Live

Întâlnire cu “lanterna roșie”

tricolorul lmv team
Cristian Anghelescu

Întâlnire cu “lanterna roșie”

Tricolorul LMV Ploiești va avea un nou meci pe teren propriu, adversara de mâine urmând a fi CSU “UV” Timișoara, ultima clasată în ierarhia la zi.

După ce, la mijlocul săptămânii, a spulberat penultima clasată, CSS 2 CNE Baia Mare, 3-0 (25-14, 25-10, 25-16), după numai 59 de minute de joc, trupa condusă de Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu urmărește legarea victoriilor. Și, dacă se poate, un nou exercițiu de forță în fața echipei bănățene. Cum bine se cunoaște, în meciul tur disputat în sala UVT Oituz din Timișoara, Olteanu&Co. au învins categoric, 0-3 (14-25, 10-25, 18-25).

Atunci, în cadrul celei de-a șasea etape, coach-ul Tricolorului a mizat pe aproape toți componenții lotului: Stulenkov – 13 puncte, Kullo – 12 puncte, Jorna – 9 puncte, Bissette – 8 puncte, Darlaczi – 8 puncte, Olteanu – 3 puncte, Lică – 2 puncte, Milivojevic – 2 puncte, Bartha – 1 punct, Carrasco – 1 punct.

Declarația antrenorului principal

Mâine, la “Olimpia”, începând cu ora 18:00, spectatorii vor vedea la lucru, în principiu, echipa victorioasă din meciul cu băimărenii. Așa a declarat tehnicianul principal Sergiu Stancu, acesta fiind convins că echipa pe care o antrenează nu va mai face pași greșiți în tentativa îndeplinirii obiectivelor asumate.

“Suntem norocoși că avem lotul valid, mai puțin Stulenkov care are spatele puțin blocat. O să mă consult cu staff-ul medical și, în funcție de cum se va prezenta în dimineața meciului, voi proceda în consecință. Cert este că, la fel cum am procedat și în urmă cu câteva zile, voi miza pe învingătorii meciului cu maramureșenii, titularii urmând a mai fi menajați. Asta nu însemnă că, în funcție de joc, ei nu vor putea apărea în echipă! Ne dorim, din nou, suporterii alături! Pentru ei jucăm, lor vrem să le oferim spectacol și victorii! Bucuria comună, la final de meci, ne stimulează și face ca antrenamentele pregătitoare următorului joc să fie mai suportabile! Vă așteptăm la sală, suntem pregătiți să oferim spectacol!” a conchis antrenorul echipei ploieștene.

Meciul dintre Tricolorul LMV și CSU “UV” Timișoara va fi condus de bucureștenii Violeta Jianu și Cosmin Tudorache. Observatorul delegat din partea FR Volei va fi tot un reprezentant al Capitalei, în persoana lui Constantin Ispas.

Etapa a XVII-a, sâmbătă și duminică

Tricolorul LMV Ploiești – CSU “UV” Timișoara (se joacă sâmbătă, ora 18:00)

CSS 2 CNE UKRO Baia Mare – CS Dinamo București (se joacă sâmbătă, ora 16:00)

CSM Bucuresti – CS Știința Explorări Baia Mare (se joacă sâmbătă, ora 16:30)

CS Arcada Galați – CS „U” Cluj (se joacă sâmbătă, ora 19:30)

CSA Steaua Bucuresti – CS Unirea Dej (meci televizat de Digisport, sâmbătă, ora 15:00)

SCM “U” Craiova – ACS Volei Municipal Zalău (meci televizat de Digisport, duminică, ora 12:30)

Etapa viitoare, a XVIII-a

CSU “UV” Timișoara – CSA Steaua București (se joacă pe 2 februarie)

CS Unirea Dej – SCM “U” Craiova (se joacă pe 3 februarie)

CS “U” Cluj – CSM București (se joacă pe 3 februarie)

Explorări Baia Mare – UKRO Baia Mare (se joacă pe 3 februarie)

Dinamo București – Tricolorul LMV Ploiești (se joacă pe 3 februarie)

ACS Volei Municipal Zalău – CS Arcada Galați (se joacă pe 5 februarie)

sursa: tricolorullmvploiesti

 

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor