logo
RNTV Live

Ion Cristoiu aduce tensiune în cursa prezidențială: Dacă Ciolacu va intra în competiție, va fi învins în turul 2 de oricare adversar

ion_cristoiu
Theo Tănăsescu

Jurnalistul Ion Cristoiu aduce în prim-plan culisele politicii, dezvăluind că liderul PSD, Marcel Ciolacu, este presat să intre în cursa prezidențială. Totuși, Cristoiu avertizează că orice contracandidat ar reuși să-l învingă în turul al doilea, deoarece românii se vor mobiliza împotriva PSD-ului.

În turul doi, orice candidat îl bate la scor. În turul 2, se mobilizează anti-PSD-ismul; Ganditi-va ca in turul 2 si PNL-ul va fi impotriva lui, vor ieși la vot toți anti-FSN din 90 până astăzi. Năstase, să vedem, după asta Geoană, Ponta, după asta a venit Dăncilă. Ei spun nu, poate sunt sinceri, dar este o presiune uriașă să candideze, dar ganditi-va, daca domnul Ciolacu candidează, el nu mai e președinte PSD, fie că nu ajunge, s-a făcut o listă de ăia care îi iau locul.

Comasarea alegerilor este de un interes vital pentru PNL. În aceste condiții, Ciolacu, oricât de prost administrator este, este un om politic de excepție. El nu vrea comasarea alegerilor și asta e o explicație simplă; cele două, cel care răspunde este premierul”, spune Cristoiu la Realitatea Tv.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor