logo
RNTV Live

ISU Oltenia este gazda Competiției Naționale de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat

WhatsApp-Image-2024-04-24-at-09.02.20
Constantin Corina

În perioada 24 – 26 aprilie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Oltenia” al Județului Dolj va fi gazda Competiției Naționale de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat – Faza a II-a Zonă

În această etapă, echipaje de pompieri militari din 6 inspectorate județene pentru situații de urgență (Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea) își vor demonstra cunoștințele, abilitățile și măiestria în stăpânirea tehnicilor pentru descarcerare și salvarea vieții.

Competiția va include rezolvarea unor scenarii standard și complexe, concentrându-se pe descarcerarea victimelor din vehicule implicate în accidente rutiere și acordarea primului ajutor calificat. Arbitrajul va fi realizat de evaluatorii din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Evenimentul va avea loc în parcarea Promenada Craiova, situată pe Calea Severinului nr. 61, și se va desfășura conform programului următor:

24 aprilie 2024:

  • Organizarea zonei și pregătirea materialelor necesare pentru desfășurarea competiției.

25 aprilie 2024:

  • 9:00 – 9:30: Deschiderea oficială a competiției;
  • 9:30 – 18:00: Desfășurarea probelor de concurs.

26 aprilie 2024:

  • 8:30 – 14:00: Continuarea desfășurării probelor de concurs;
  • 14:00: Festivitatea de premiere și închiderea Competiției.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor