logo
RNTV Live

Meci de meci, astăzi, la “Olimpia”!

tricolorul-lmv-ploiesti
Cristian Anghelescu

Meci de meci, astăzi, la “Olimpia”!

După ce, în urmă cu o săptămână, termina victorioasă în ultima etapă a turului, 3-0, cu Unirea Dej, astăzi, de la ora 15:30, Tricolorul LMV va evolua împotriva bucureștenilor de la Steaua,

Meciul contează pentru prima etapă a returului, una în care elevii lui Sergiu Stancu pot prelua conducerea clasamentului. Și, eventual, în urma unui parcurs pe care și-l doresc de metronom, să nu o mai cedeze!

Nu mai este nicio noutate, echipele sunt despărțite în clasament de un singur punct, roș-albaștrii, pe prima poziție, acumulând după prima parte a întrecerii 30 de puncte.

Marile sincope, de evitat

Este foarte clar că dintre Steaua, Tricolorul LMV și Arcada Galați se va alege campioana, doar cele trei arătând că pot lua cu asalt culmea ierarhiei. Și, cum Olteanu&Co. vor juca în acest retur cu ambele echipe la Ploiești, este de așteptat ca principala șansă la titlu să aparțină gazdelor de astăzi. Rămâne doar ca “tricolorii” să evite căderile de formă arătate în această toamnă, în trei meciuri. Cu “militarii”, în tur, 0-3 în Capitală, respectiv cu studenții de la Lausanne UC, în faza principală a Challenge Cup, 0-3 și 3-2. Acest ultim joc s-a constituit în ratarea unuia dintre cele trei obictive auto-impuse la debutul sezonului.

Președintele FR Volei, din nou la “Olimpia”!

Acest prim derbi al returului va fi condus de doi arbitri gălățeni Lucian Năstase și George Grădinaru, observator din partea federației de profil urmând a fi chiar președintele acesteia, bucureșteanul Vișan Gheorghe. Interesant de remarcat este că acest oficial este văzut tot mai des la meciurile de la Ploiești, interesul acestuia pentru meciurile Tricolorului fiind evident!

Celelalte jocuri ale etapei

După ce Tricolorul LMV și Steaua București vor deschide balul etapei la ora 15:30 (meci televizat de Digisport 3), celelalte formații din eșalon vor evolua după următorul program:

CSS 2 CNE UKRO Baia Mare – SCM “U” Craiova, ora 16:00

CSM București – CS Arcada Galați, ora 17:00

CSU UV Timisoara – CS “U” Cluj, ora 17:30

CS Știința Explorări Baia Mare – ACS VM Zalău, ora 18:00

CS Dinamo București – CS Unirea Dej, ora 18:00

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor