logo
RNTV Live

Meci dificil în “Ștefan ce Mare”

VOLEI avancr dinamo - tricolorul lmv
Cristian Anghelescu

Meci dificil în “Ștefan ce Mare”

Sala Dinamo din Capitală va găzdui mâine, 03.02.2018, cu începere de la ora 12:30, meciul de volei masculin dintre CS Dinamo București și Tricolorul LMV Ploiești.

Considerată a fi un pol de interes, partida contând pentru etapa a XVIII-a va fi televizată de Digisport de la ora 12:30.

Cum bine se cunoaște, în meciul tur ploieștenii s-au impus cu 3-1 (26-28, 25-20, 25-16, 25-18), la capătul unui joc de bună factură tehnică și spectaculară, dominat de Olteanu&Co. dar numai după cedarea primului set!

Mâine, Tricolorul va fi lipsită de aportul centrului Nikita Stulenkov, uriașul de 205 cm fiind nerefăcut după o accidentare care l-a ținut departe de colegii săi în ultimele etape. Se speră în recuperarea lui pentru ultimele etape, rusul fiind o piesă de rezistență în angrenajul echipei condusă de Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu.

Sergiu Stancu: “Va fi un meci greu”!

Antrenorul principal, Sergiu Stancu, a prefațat meciul cu dinamoviștii în această avancronică a partidei. El a subliniat importanța jocului și faptul că este mâhnit de absența lui Stulenkov.

Iată declarația tehnicianului:

“Mergem în Ștefan ce Mare pentru a face un joc de calitate și a ne menține șansele în lupta pentru supremație! Din păcate, situația lui Stulenkov nu este deloc bună iar medicii s-au pronunțat ca el să nu fie aruncat, încă, în luptă! Este o pierdere importantă, Nikita asigura unele automatisme în joc și putea asigura un avantaj pentru noi! Va trebui să ne descurcăm fără el și să sperăm că-l vom avea apt de joc în ultimele etape! În rest, băieții sunt pregătiți să demonstreze că pot depăși contraperformanța de la jocul cu CSM București!” a început Stancu.

Acesta apreciază că Dinamo este una dintre echipele cu ștaif ale campionatului și că disputa de mâine va fi una echilibrată.

“Jucăm cu o echipă grea a ierarhiei! Dinamo a arătat, inclusiv la Ploiești, în tur, că poate pune probleme oricărei competitoare! Să nu uităm că este singura echipă din eșalon care a învins liderul, Steaua, fără să-i lase niciun punct! Să mai vorbim despre tradiție, componența lotului, ambiții… cred că nu-și are rostul! Dinamo are un lot echilibrat, oficialii lor au făcut o campanie de achiziții puternică, sportivii sunt foarte valoroși și motivați să lupte pentru puncte și onoare. Va fi un meci greu! Și, cu toate astea, mergem să luptăm și să învingem” a conchis tânărul și ambițiosul tehnician.

Meciul din Capitală va fi arbitrat de cuplul Florin Dimachi – George Grădinaru (ambii din Galați), observator din partea federației de profil fiind delegat bucureșteanul Angheluș Cotoanță.

Etapa a XVIII-a

Astăzi, 02.02.2018

CSU “UV” Timișoara – Steaua București

Mâine, 03.02.2018

CS Unirea Dej – SCM “U” Craiova

CS “U” Cluj – CSM București

Știința Explorări Baia Mare – CSS 2 CNE UKRO Baia Mare

Dinamo Bucuresti – Tricolorul LMV Ploiești ; televizat de Digisport, ora 12:30

Luni, 05.02.2018                             

Volei Municipal Zalău – CS Arcada Galați; televizat de Digisport, ora 18:00

Alte trei deplasări, consecutive

Miercuri, 07.02.2018, Tricolorul va evolua într-un alt meci în deplasare, la Dej, urmând a oferi replica echipei locale CS Unirea. Partida, contând pentru ultima etapă, a XXII-a, se va disputa în devans și se va juca începând cu ora 18:00.

După alte trei zile, mai precis sâmbătă, 10.02.2018, elevii lui Sergiu Stancu vor combate într-o altă deplasare, la Baia Mare, urmând a evolua împotriva Științei Explorări. Meciul contează pentru etapa a XIX-a și va începe la ora 18:00.

Periplul prin zona de nord a țării va lua sfârșit după încă trei zile, mai precis pe 13.02.2018, atunci când “tricolorii” vor avea un alt meci de etapă, a XX-a, urmând a întâlni pe CS “U” Cluj.

sursa: tricolorullmvploiesti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor