logo
RNTV Live

MedLife persistă în facilitarea programelor de educație pentru medicii din cadrul grupului, prin organizarea unui masterclass în domeniul chirurgiei ortopedice la Spitalul Humanitas din Cluj

sursa foto ziarulincomod.ro
Constantin Corina


MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, continuă să sprijine dezvoltarea și specializarea medicilor în diverse domenii medicale de interes, prin intermediul hub-ului său de inovare și învățare continuă, lansat în 2023

În ultimii ani, s-a remarcat o creștere semnificativă a intervențiilor de reconstrucție a ligamentelor, în paralel cu crescutul incidentelor legate de activitățile sportive. Succesul acestei intervenții chirurgicale depinde de mai multe tehnici, alese în funcție de starea pacientului, natura leziunii și preferințele individuale ale chirurgului. O înțelegere detaliată a acestor tehnici necesită expunerea la un număr semnificativ de intervenții.

Prin organizarea masterclass-ului din Cluj, MedLife și-a propus să ofere medicilor o perspectivă actualizată și exhaustivă asupra procesului de reconstrucție a ligamentului încrucișat anterior. Evenimentul a adunat aproximativ 40 de medici din Grup, precum și din sectorul public și privat, împreună cu experți naționali și internaționali, pentru a explora cele mai recente și eficiente tehnici din domeniu.

Dr. Larisa Chiriac, Director Medical al Grupului MedLife, a declarat: „Suntem angajați în misiunea noastră de a furniza servicii medicale de cea mai înaltă calitate, de aceea continuăm să oferim medicilor noștri oportunități de a se familiariza cu cele mai avansate tehnici medicale și de a le îmbunătăți, în beneficiul pacienților noștri. Masterclass-ul de la Spitalul Humanitas din Cluj a permis medicilor din toată țara să exploreze și să aprofundeze cele mai recente practici și tehnologii ortopedice folosite la nivel mondial, pe care le pot aplica ulterior în practica lor”.

Evenimentul a oferit o experiență captivantă și interactivă în sala de operație, prezentând în direct și participarea activă a participanților, și a furnizat o înțelegere detaliată a celor mai recente abordări în reconstrucția ligamentelor. Acest lucru a echipat medicii cu cunoștințele necesare pentru a-și îmbunătăți abilitățile chirurgicale și procesele de decizie.

Consolidarea expertizei în ortopedie se traduce într-un acces îmbunătățit la tratamente complexe și inovatoare pentru pacienți, rezultate chirurgicale îmbunătățite, recuperare mai rapidă și siguranță crescută, contribuind astfel la sănătatea și mobilitatea optimă a sistemului locomotor.

„Evenimentul nostru reprezintă un pas semnificativ în avansul practicii chirurgicale ortopedice din România. Prin intermediul acestui masterclass, ne-am propus să introducem cele mai recente și eficiente tehnici ortopedice de nivel mondial în arsenalul de tratamente disponibile în țară, contribuind la îmbunătățirea rezultatelor chirurgicale și recuperării pacienților noștri. Medicii buni sunt într-un proces continuu de învățare, de aceea ne dorim să încurajăm cadrele medicale să își perfecționeze abilitățile și să aspire constant la excelență în îngrijirea pacienților”, a declarat Dr. Melinte Răzvan.

Strategia MedLife de a susține în mod constant educația medicală, atât pentru medicii din cadrul Grupului, cât și pentru cadrele medicale din alte unități, va continua și în lunile următoare, cu noi sesiuni. În anul precedent, liderul pieței de servicii medicale private din România a organizat și sprijinit peste 20 de evenimente medicale, la care au participat în total aproximativ 12.000 de medici.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor