logo
RNTV Live

Mohammad Murad, luptă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța

mohammad-murad
Dudau Andreea Valentina

Mohammad Murad, omul de afaceri este candidatul AUR la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța!

Omul de afaceri Mohammad Murad, care s-a alăturat AUR în noiembrie anul trecut, a fost anunțat sâmbătă ca fiind candidatul formațiunii la președinția Consiliului Județean Constanța. Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și-a prezentat sâmbătă candidații pentru alegerile locale din Constanța, printre aceștia numărându-se Ovidiu Cupșa, deja anunțat pentru Primăria municipiului Constanța, și omul de afaceri Mohammad Murad pentru conducerea CJ.

Toată România a crescut cu filmele lui Sergiu Nicolaescu, cu Amza Pellea, cu nea Mărin miliardar. Din păcate, în ultimii 30 de ani am trăit în beznă, în bube și mucegai. Așa era și complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere. Iar fratele nostru Mohammad l-a transformat în AUR, i-a redat strălucirea de odinioară. Nu există nimic ce îmi doresc mai mult de la candidații noștri decât calitatea de a fi oameni ai faptelor. Dacă Mohammad a reușit pentru propria familie, pentru comunitate și afacerile sale, poate face la fel și pentru comunitatea constănțeană. Doamnelor și domnilor, Mohammad Murad este propunerea AUR pentru președinția Consiliului Județean Constanța. Te rog să redai strălucirea litoralului românesc, de la Corbu până la Limanu.

a declarat președintele AUR, George Simion, conform unui comunicat de presă transmis de formațiune.

La vârsta de 57 de ani, Mohammad Murad este un om de afaceri care a sosit în România în 1967.

Murad a dovedit deja că poate transforma ruinele în afaceri prospere de care să fim mândri. El este acela care poate face din județul Constanța un paradis.

a declarat Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor