logo
RNTV Live

O femeie din Moldova, de 50 de ani, a oferit 20.000 de euro unui presupus asasin pentru a-l omorî pe fostul ei soț

img
Constantin Corina


Un caz incredibil a zguduit Moldova, în care o femeie în vârstă de 50 de ani din Cahul a fost reținută sub suspiciunea de comandă a asasinării fostului ei soț

În luna aprilie, femeia a început căutările pentru angajarea unui asasin, oferind suma de 20.000 de euro pentru a-și asigura executarea fostului ei soț. Planul ei viza otrăvirea bărbatului, motiv pentru care i-a trimis asasinului un recipient conținând substanță toxică. Potrivit informațiilor de pe agora.md, femeia i-a furnizat asasinului detalii precise, cum ar fi ora, numărul de înmatriculare al mașinii și locul unde putea fi găsit fostul soț.

Cu toate acestea, femeia a fost singura care a dat de gol planul, fără să realizeze că asasinul pe care l-a angajat era, de fapt, un agent sub acoperire. Acesta a fost infiltrat în operațiune sub conducerea procurorilor PCCOCS și ofițerilor de investigație. Femeia a fost prinsă în flagrant în momentul în care îi dădea banii asasinului.

Agentul sub acoperire a reușit să o convingă pe femeie că misiunea a fost îndeplinită cu succes și că bărbatul a fost ucis. Ulterior, femeia a fost reținută pentru 72 de ore. Au avut loc percheziții la Cahul, unde au fost descoperite înscrisuri de ciornă, sume de bani destinate pregătirii crimei, precum și telefoane mobile care conțineau dovezi ale implicării în infracțiune.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor