logo
RNTV Live

Pacient căzut pe asfalt după ce a încercat să evadeze dintr-un salon COVID prin fereastra

Autorităţile au raportat sursă foto Europa FM
Theo Tănăsescu

Un pacient a căzut pe pavaj după ce a încercat să scape dintr-un salon COVID prin fereastra de la etajul patru al Spitalului Județean Vaslui. Victima, în vârstă de 64 de ani, era internată într-un salon destinat pacienților cu gripă și COVID.

Conform informațiilor furnizate de sursele Antena 3 CNN, bărbatul urma să fie externat și aștepta ca membrii familiei să vină să-l ducă acasă. Cu toate acestea, a fost informat de medicul care efectua vizita în salon că externarea va fi amânată până luni, deoarece nu au sosit apropiații săi.

Bărbatul a așteptat până la finalizarea vizitei, apoi a legat un cearșaf de pat și a încercat să coboare pe fereastră de la etajul 4.

După ce, aparent, funia improvizată s-a dovedit prea scurtă, el a căzut de la etaj, în timp ce ceilalți pacienți din salon nu au intervenit, fiind sub tratament intravenos, conform informațiilor furnizate de sursele Antena 3 CNN.

După incident, personalul de la Unitatea de Primiri Urgențe l-a recuperat pe bărbat de la locul căderii.

Pacientul a suferit multiple traumatisme și se află în stare gravă, însă a supraviețuit inițial impactului.

El a fost transportat la un examen cu tomograf computerizat pentru a evalua gravitatea leziunilor.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor