logo
RNTV Live

Peste 200 de motocicliști prezenți în Ploiești! Începe cel mai mare eveniment moto

motociclisti
Erika Stoica

Mainei, ploieștenii sunt așteptați la cel mai mare eveniment moto din Ploiești, RUN DE CONȘTIENTIZARE, chiar în centrul orașului. Se anunță peste 200 de motocicliști prezenți!

Toate cluburile de bikeri din județ au răspuns cu „DA!” provocării Fundației Județene pentru Tineret Prahova. Vă veți întâlni cu Hells Angels MC Ploiești, Draculas MC Ploiești, Legio Phoenix MC Nomad, Heavy Riders MC Ploiești, Happy Street Brotherhood MF Câmpina, Bikers Ploiești M.F. și cu școlile de șoferi Bon Voyage, CCC Admis și Sara Auto School Ploiești.

RUN-ul de CONȘTIENTIZARE nu va fi doar o paradă de motociclete prin centrul orașului, ci reprezintă un apel deschis adresat tuturor participanților la trafic, fie că sunt șoferi, motocicliști sau pietoni: „Respectă-i pe ceilalți pentru a fi respectat!”.

Evenimentul se va desfășura pe esplanada Palatului Culturii din centrul Municipiului Ploiești, maine, între orele 14:30-16:30, iar traseul pe care motocicliștii îl vor urma este următorul: zona parcării Palatului Culturii Ploiești, până la giratoriul Caraiman, Bulevardul Republicii, giratoriul Kaufland Nord și revenire la Palatul Culturii. Traficul motocicletelor participante va ocupa prima bandă a căii de rulare, pentru incomodarea minimă a celorlalți participanți la trafic.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor