logo
RNTV Live

Patru din patru! CS Tunari vs. Petrolul 0-1

petro cs tunari
Ciprian Radu

Patru din patru!

Patru din patru! Cu victorii pe linie în actuala stagiune, Petrolul a întâlnit la Buftea, cel mai tare adversar de până acum.

Ambițioși pe gazonul care e doar o rămășiță a ceea ce a fost odată aici, fotbaliștii de la Tunari au jucat tare, cu multă determinare, aruncând în luptă toate resursele de care dispun.

Tavi Grigore a trimis în teren o echipă de deplasare. Un 4-2-3-1, cu Antoche și Chindriș în fața apărării. Claudiu Tudor și Puchea fiind accidentați, lupilor le-a lipsit un mijlocaș de creație. Cu repercusiuni asupra jocului la construcție.

Prima ocazie le-a aparținut gazdelor. Din fază fixă, un corner de pe stânga, Barabas a reluat cu capul, pe centru. Marinică a fost pe fază și a reușit să respingă (19).

A venit rândul galben-albaștrilor la finalizare! Au ratat însă o ocazie și mai mare ca tunarilor. Lambru l-a lansat perfect pe Antoche, dar fundașul-mijlocaș al Petrolului a tras modest, din interiorul careului mare (21).

CS Tunari a fost iar aproape de gol spre finalul unei prime reprize în general modestă. Oșca a reușit o lansare de peste 40 de metri, mingea a căzut în spatele liniei defensive petroliste, însă Drăgan, care preluase bine, a tras încet, telefonat. Dar aproape totuși de bara din dreapta lui Marinică.

Lupii au intrat însă în avantaj la pauză. Grație lui Ciocâlteu, omul meciului data trecută, cu Moreni, în Cupa României. Ciocâlteu a fost faultat în careu, după ce preluase perfect balonul. Penalty fără dubii și Arnăutu reușea, cu o execuție sigură, deschiderea scorului!

Lupte grele în repriza secundă

Lupii n-au rupt gura tîrgului după pauză. Ba chiar au fost destule momente în care gazdele au controlat jocul. CS Tunari, n-are însă o gură de foc suficient de puternică. Și-a trecut în cont o triplă ocazie la care galben-albaștrii au respins eroic mingea, dar atât.

Intrarea lui Nini Popescu la Petrolul a băgat în viteză jocul pe flancul stâng. Intrat pe final, Păun a ratat oportunitatea reprizei secunde.

Dar, peste tot și toate, important rămâne rezultatul. A patra victorie din tot atâtea meciuri disputate în campionat și Petrolul merge mai departe. Spre promovare!

CS Tunari – Petrolul 0-1 (0-1)

Marcator: Arnăutu (45-pen)

CS Tunari: Perianu – S. Dragomir, Dragu, Oșca, Barabas – Zanfir (80 Stăncioiu), Fatai (45+1 Neculai), Dumitru, Drăgan (88 Rotaru)- Luca, Ivan. Antrenor: Tudorel Dumitru.

Petrolul: Marinică – Catană, Frâncu, Prunescu, Velisar – Chindriș, Antoche – Lambru (85 Nițescu), Ciocâlteu (83 Păun), Saim (55 Olaru)- Arnăutu (65 Nini Popescu). Antrenor: Octavian Grigore.

Cartonașe galbene: Drăgan (40), Dragu (70, 81) /Saim (29), Lambru (85)

Cartonaș roșu: Dragu (81)

Arbitri: Cătălin Popa (Pitești) – Adrian Vornicu (Iași), Cosmin Vătămanu (București).

Obs: Cristinel Rusu (Focșani), Camelia Nicolae (București)

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor