logo
RNTV Live

Premierul României și PSD nu susțin candidatura lui Iulian Dumitrescu pentru șefia CJ Prahova

ciolacu-2-610×425-1
Erika Stoica

Premierul României și liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că partidul pe care îl reprezintă nu îl va susține pe Iulian Dumitrescu în lupta politică pentru șefia CJ Prahova. “Nu-l susțin pe Dumitrescu. Și nici PSD. PSD nu-l susține pe Dumitrescu. PSD are candidat propriu, în persoana dlui Nanu. Va câștiga CJ”, a subliniat Ciolacu.

Această afirmație vine în contextul în care Iulian Dumitrescu, fost membru al PNL, este cercetat de DNA sub control judiciar pentru luare de mită și fals în declarații, fiind interzis să își exercite funcția de președinte al CJ Prahova. După ce a fost pus sub acuzare, Dumitrescu a anunțat demisia din toate funcțiile deținute în PNL, inclusiv cea de prim-vicepreședinte PNL și președinte al PNL Prahova, potrivit stiripesurse.ro.

CITESTE ȘI Iulian Dumitrescu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Prahova

Cu toate acestea, Dumitrescu a anunțat că va candida pentru un nou mandat de președinte al CJ Prahova, în pofida investigațiilor împotriva sa. PNL Prahova a emis un comunicat de presă în care a declarat că primarii liberali din județul Prahova au trimis o scrisoare deschisă conducerii partidului, exprimându-și susținerea pentru candidatura lui Dumitrescu. Această susținere a fost confirmată printr-o decizie luată în unanimitate în cadrul Colegiului Director Județean al PNL Prahova, porivit sursei ciate.

În ciuda opoziției exprimate de către liderul PSD, candidatura lui Iulian Dumitrescu continuă să își găsească sprijin în rândurile PNL Prahova, iar bătălia pentru șefia CJ Prahova promite să fie una încinsă în contextul actual al acuzațiilor de corupție.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor