logo
RNTV Live

Preocupările legate de legislația antidrog din țară duc la scăderea numărului de turiști străini pe litoralul românesc de 1 Mai

litoral
Constantin Corina

Mai puţini turişti străini pe litoralul românesc de 1 Mai, speriaţi de legile antidrog

Numărătoarea inversă pentru cel mai mare festival de muzică electronică din România a început, iar muncitorii au început să lucreze de dimineață.

În timp ce aglomerația crește pe litoral, hotelierii se pregătesc pentru valul de turiști care urmează să vină. Rezervările au fost făcute cu luni înainte, iar managerii se pregătesc pentru o perioadă de sezon foarte bună.

Pentru a evita incidentele din trecut, când unii turiști străini au fost prinși cu droguri, organizatorii festivalului au transmis mesaje clare agențiilor de turism cu privire la asprimile legilor antidrog din România. Acest lucru a avut un impact vizibil, cu 1.400 de străini mai puțini în comparație cu anul trecut.

Manfred, un jurnalist german, a remarcat această diferență și crede că legile ar putea fi mai relaxate, luând ca exemplu decizia recentă a parlamentului din Berlin de a legaliza consumul și cultivarea cannabisului.

Mamaia și Vama Veche rămân destinațiile preferate pentru distracția de 1 Mai, iar Mamaia se află în fruntea rezervărilor datorită numărului mare de hoteluri deschise.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor