logo
RNTV Live

Primăria comunei Filipeştii de Pădure a finalizat înregistrarea sistematică a imobilelor în sistemul integrat de cadastru

filipestii de padure
Erika Stoica

Primăria comunei Filipeştii de Pădure, a finalizat înregistrarea sistematică a imobilelor în sistemul integrat de cadastru şi carte funciară în sector cadastral 26, punct “Varnița”,UAT Filipeştii de Pădure.
Începând cu data de 25.03.2024, se vor elibera extrasele de carte funciară pentru informare, la sediul Primăriei Filipeştii de Pădure-Compartimentul cadastru şi agricol, de luni până vineri, în intervalul orar 10-13.
Ridicarea EXTRASELOR DE CARTE FUNCIARĂ pentru informare se face de către proprietar/coproprietar/împuternicit, care va prezenta documente doveditoare a calității de moştenitor.
Predarea extraselor de carte funciară pentru informare către împuternicit se va face în baza unei împuterniciri scrise şi a documenului de identitate.
PRIMAR

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor