logo
RNTV Live

Probă obscenă la balul bobocilor. Eleve de 15 ani au mimat sexul oral

Probă obscenă la balul bobocilor. Eleve de 15 ani au mimat sexul oral
rnews

Probă obscenă la balul bobocilor. Eleve de 15 ani au mimat sexul oral

Eleve de 15 ani au mimat că fac sex oral colegilor la un bal al bobocilor organizat la Cluj. Participanții la concursul de miss și mister au pus în scenă proba obscenă. 

Fetele au mimat sexul oral cu partenerii lor. Băieții stăteau pe scaune, cu o banană ținută între picioare.

Potrivit Monitorul de Cluj, imaginile au fost surprinse la Colegiul Tehnic de Comunicații Augustin Maior Cluj-Napoca. Balul porno a avut loc pe 20 octombrie.

Directoarea Colegiului Tehnic de Comunicații Augustin Maior” Cluj-Napoca, Angela Roșca: “Școala nu a organizat și nu organizează astfel de manifestări nici în școală, nici în afara ei având în vedere dificultatea asigurării securităţii elevilor într-un mediu privat”.

CITEȘTE și Mai mulţi prahoveni bănuiţi că duceau fete în Spania pentru a le explota sexual, percheziţionaţi de poliţişti/ Video

 

Psihologii atrag atenția părinților că trebuie să-și supravegheze copiii la astfel de petreceri. Și că, pentru fete, este înjositor.

Pentru baieti este ca un act de barbatie, detin puterea in momentul respectiv, pentru fete, din nefericire, este injositor. Astfel de probe pot fi numite un fel de “botez”, la Balul Bobocilor ca sa starneasca si hazul celor din jur. Elevii din clasele terminale profita de naivitatea celor mici si atunci fac haz de situatia creata. Parintii ar trebui sa fie foarte atenti atunci cand permit copiilor sa participe la astfel de petreceri. Să stie bine de cine sunt organizate, să știe ce se întâmplă. E bine ca elevii să fie monitorizați”, a explicat psihologul școlar Elena Stambuli.

Sursa: Digi 24, Adevărul

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor