logo
RNTV Live

Reacția președintelui PSD Prahova la anunțul intenției de candidatură a lui Iulian Dumitrescu

virgiliu_nanu
Erika Stoica

Virgiliu-Daniel Nanu, președintele PSD Prahova, a emis o declarație în contextul anunțului privind intenția lui Iulian Dumitrescu de a candida pentru un al doilea mandat în fruntea Consiliului Județean Prahova.

Nanu a exprimat o profundă surprindere față de această intenție, ținând cont de faptul că prahovenii au fost dezgustați de scandalurile de corupție care l-au înconjurat pe Dumitrescu, fiind expus constant în media drept “președintele Consiliului Județean Prahova cercetat pentru fapte de corupție/luare de mită”, potrivit declarației făcute pe pagina sa de Facebook

În replică la scrisoarea deschisă a primarilor PNL din Prahova, Nanu a subliniat faptul că multe dintre proiectele implementate sau planificate în județ au fost inițiate în mandatele anterioare de către colegii săi din PSD, menționând extinderea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, reabilitarea drumurilor județene și implementarea gazelor pe Valea Slănicului, potrivit sursei citate.

CITESTE ȘI Iulian Dumitrescu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Prahova

În plus, Nanu a criticat afirmația din scrisoare conform căreia “Prahova nu își permite experimente administrative”, evidențiind că nominalizarea lui Dumitrescu în funcția de președinte a reprezentat un experiment administrativ nereușit. Acest experiment a condus la promisiuni nerespectate, absența permanentă a președintelui și stagnarea dezvoltării județului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor