logo
RNTV Live

Revelații șocante despre Gigi Becali! Cum a reușit să învingă pe toți adversarii săi. Tactica magnatului din Pipera, expusă

gigi-becali-captura
Theo Tănăsescu

Informații explozive despre Gigi Becali! A fost dezvăluit cum a reușit să înfrângă toți adversarii săi. Tactica magnatului din Pipera, expusă în mod direct de către unul dintre apropiații șefului de la FCSB.

Echipa lui Gigi Becali domină în Superligă. Conduce cu 8 puncte în fața rivalelor CFR Cluj și Rapid. În plus, mai are de disputat un meci.

Dezvăluiri incendiare despre Gigi Becali!

Dumitru Dragomir își exprimă aprecierea pentru modul în care Gigi Becali gestionează echipa FCSB. Fostul președinte al LPF a comentat despre meciurile CSU Craiova – FCSB și Dinamo – Rapid. Consideră că Becali a obținut o performanță remarcabilă.

Mai mult, Dumitru Dragomir spune că nu are niciun interes ascuns legat de Gigi Becali.„Asta e personalitate, bă. Să fii tu împotriva tuturor și să îți iasă, să reușești. Păi mă înjurau și pe mine că am tot vorbit la superlativ despre Gigi.

Mă mai înjura lumea: ‘A, dacă ai luat pământ de la el de-aia… Bă, fraierilor. Dacă bagă bani și e mulțumit de jucători?’. Mai ales că el are peste 70% jucători români. Păi sunt trei sferturi din echipele românești cu jucători străini”, a spus Dragomir, conform

Dumitru Dragomir îi face praf pe şefii cluburilor care au adus foarte mulţi străini în Superliga. „Am adus toate ciurucurile de pe-afară și îi dăm fotbaliști în România. Pe ai noștri îi ținem rezervă.

O parte din ei. Ca să ia unii din impresari lovelele. Iar noi, centrele de copii și juniori nici nu le finanțăm, nici nu facem nimic din ei”, a mai spus fostul şef LPF.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor