logo
RNTV Live

Romeo Ciobanu: „Promit că nu mă voi lăsa până când tot stadionul nu mă va chema la salut!”

romica ciobanu 1
Cristian Anghelescu

Romeo Ciobanu: „Promit că nu mă voi lăsa până când tot stadionul nu mă va chema la salut!”

Așa cum am anunțat, Romeo Ciobanu este noul antrenor principal al Petrolului. Un tehnician care, plin de amabilitate, a acordat un prim interviu Republikanews.

Un interviu care devoalează imaginea unui tip vulcanic și, totodată, timid, cu frica lui Dumnezeu și siguranța că nimic în viață nu vine de la sine, fără multă muncă.

Iată interviul, in-integrum

Reporter: Romică, bine ai venit la Ploiești!

Romeo Ciobanu: Vă mulțumesc frumos, dar să știți că vorbim despre o revenire! Ce mai trece vremea… acum 11 ani jucam pentru Petrolul momentului, cu Vivi Răchită antrenor! Și promovam fără probleme în liga a II-a! Și apoi, în prima divizie… Ce vremuri frumoase, ce suporteri sunt aici la Ploiești!

R: Te-ai mirat atunci când Cristi Vlad te-a contactat?

  1. C.: Sincer, da! Inițial am crezut că-mi face o farsă!

R: Ai acceptat așa, cu ochii închiși?

  1. C.: Petrolul nu se poate refuza! Petrolul se acceptă de oriunde ai fi! Și, ca să fiți convins că așa este, chiar și conducerea FCM Alexandria a avut acest punct de vedere! Cel mai mult m-a înțeles primarul Victor Drăgușin, un om pentru care fotbalul este o adevărată hrană! Mi-a spus că-mi înțelege ambiția și că doar la o echipă mare pot să arăt ce știu cu adevărat! Cu sinceritate vă spun, dânsul este un adevărat model! Fotbalul, fotbaliștii, antrenorii, cu toții ar ajunge mult mai sus dacă ar exista astfel de oameni la conducere!

R: Credeai vreodată că o să antrenezi Petrolul?

  1. C.: Dacă m-ați fi întrebat acum doi-trei ani vă răspundeam negativ. Priveam Petrolul la televizor și încercam să-mi imaginez cum trebuie să reacționezi atunci când mii de oameni te cheamă la salut! Acum, văzând că patima a rămas acceași și că suporterii au reacționat pozitiv după acel egal cu Alexandria, sau cu Astra, mi-am zis că poate voi avea vreo șansă și eu. Dumnezeu mi-a ajutat!

R: Ești un tip credincios?

  1. C.: Da. Și vreau să mă opresc aici, credința este ceva extrem de personal și nu vreau să dezvolt!

R: Crezi că s-ar putea să fii respins de suporteri? Tavi Grigore este un “lup” veritabil!

  1. C.: Tavi este mai mult decât un „lup”, el face parte din galeria nobilă a celor mai iubiți fotbaliști din Prahova, pe viață! Cred că va ajuta echipa foarte mult prin sfaturile sale și sunt gata să-l consult în destulele probleme care se vor ivi! Pe de altă parte, sunt convins că nu voi beneficia de bilete de favoare decât, poate, dacă echipa va juca exact ce spectatorii își doresc! Și, astfel, să-mi câștig respectul lor! Promit tuturor că nu mă voi lăsa până când tot stadionul nu mă va chema la salut! Și să merit, aceasta-i ambiția mea! Vă solicit încă un interviu pe această temă atunci când veți sesiza și dumneavoastră asta! Până atunci, sunt decis să muncesc cum știu mai bine pentru două promovări succesive! Acesta-i țelul meu și nu voi pregeta niciun efort până nu-l ating!

R: Păi, atunci, baftă! Că ai și de asta nevoie!

  1. C.: Să fie!

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor