logo
RNTV Live

S-a dovedit: soţii împart totul, inclusiv dosarul penal. Păţania a doi soţi din Ploieşti

sursă foto Ziare.com
Mihai Constantinescu

S-a dovedit: soţii împart totul, inclusiv dosarul penal. Păţania a doi soţi din Ploieşti

Poliţiştii ploieşteni au dat de cei doi soţi într-o parcare din Ploieşti. Le-a atras atenţia manevrele repetate şi stângace pe care bărbatul le efectua într-o parcare.

Oamenii legii au vrut să se asigure că totul este bine şi au făcut verificări. Astfel, la volanul maşinii a fost găsit un bărbat de 51 de ani care era asistat din dreapta chiar de soţia acestuia, în vârstă de 48 de ani.

Grijulie, şoţia tocmai încerca să-l înveţe pe soţul său tainele condusului maşinii, pentru că acesta nu avea permis de conducere. La fel de ” grijulii ” au fost şi poliţiştii care i-au învăţam minte pe cei doi că aceste manevre sunt periculoase şi nu trebuie făcute decât cu un instructor auto autorizat.

Astfel, bărbatul este cercetat, în prezent, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, iar femeia pentru infracțiunea de încredințare a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.

Foto cu caracter ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor