logo
RNTV Live

Se va deschide un parc dedicat personajului Peppa Pig! Acesta va avea o suprafață de 20 de hectare

R-1
Constantin Corina

Programat să se deschidă în 2027, va deveni primul parc tematic în aer liber PEPPA PIG al Hasbro din Asia.

Insula Changxing este o insulă cheie pentru vizitarea obiectivelor turistice și turism. Parcul tematic în aer liber PEPPA PIG va fi prima sa ofertă globală de divertisment cu tematică IP.

Cai Xiaofei, director adjunct la Comitetul administrativ al insulei Changxing a declarat: „Parcul tematic în aer liber PEPPA PIG va spori și mai mult Shanghai ca destinație turistică globală și va propulsa economia acesteia. Infrastructura generală și conectivitate Credem că acest parc tematic poate servi ca o atracție emblematică pentru insulă, contribuind la stabilirea propriei sale identități de marcă și va avea un efect pozitiv pe termen lung pentru a promova reputația insulei. Suntem încântați să asistăm la PEPPA PIG Aterizarea parcului tematic în aer liber pe insula Changxing Acest proiect va stimula și mai mult construcția insulei Changxing ca o insulă unică și cheie pentru vizitarea obiectivelor turistice și turism.

Proiectul va prezenta PEPPA PIG, care a câștigat un impuls puternic în China de când a fost difuzat pentru prima dată în regiune în 2015, cu peste 10 miliarde de vizualizări și o gamă largă de produse disponibile la marii retaileri chinezi.

Vorbind la eveniment, Owen Zhao, președintele Max-Matching Entertainments, a împărtășit Max-Matching Entertainments este onorat să colaboreze cu Hasbro pentru a aduce acest proiect de parc tematic în aer liber PEPPA PIG în China și se angajează să aducă mai multe atracții de calitate vizitatorilor din China și în toată Asia.

Owen Zhao a mai adăugat că atracția va fi o „must-see” și o „must-experience” pentru milioane de familii care doresc să se cufunde în magia lumii expansive a lui Peppa.

Shanghai Peiqi Co și-a exprimat, de asemenea, încrederea solidă în proiect: „Cu împuternicirea tuturor părților, parcul tematic în aer liber Shanghai PEPPA PIG este gata să fie un alt Reper pentru Shanghai. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim oaspeții în 2027!”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor