logo
RNTV Live

Seminar RITM UP în comuna Bran, județul Brașov: Întâlnirea anuală a tinerilor din Rețeaua Informală a Tinerilor din Mediul Rural

Captură ecran (5)
Constantin Corina

Guvernanța programului European Youth Village [GO FREE & ADA] anunță organizarea Seminarului RITM [FOLLOW] UP în perioada 5-8 aprilie 2024, în Șimon (comuna Bran), județul Brașov.

Acest seminar reprezintă întâlnirea anuală a tinerilor din Rețeaua Informală a Tinerilor din Mediul Rural, parte a proiectului „RITM UP!”, finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+.

Pentru a participa, înscrierile sunt deschise până la data de 26 martie, ora 23:59, prin completarea formularului.

Detalii despre programul activităților și alte informații relevante sunt incluse în INFOPACK (vezi link-ul în descrierea formularului de înscriere).

Activitățile vor avea loc la Pensiunea Mama Cozonacilor, în satul Șimon (comuna Bran), județul Brașov. Cazarea în camere de 2, 3 sau 4 persoane, trei mese pe zi, două pauze de cafea și costurile privind sesiunile de formare sunt acoperite de Guvernanța programului European Youth Village (Go Free & ADA). Limita de decont pentru transport/persoană este de 120 RON.

Apelul de participare este adresat tuturor membrilor din Rețeaua Informală a Tinerilor din Mediul Rural, precum și tinerilor din mediul rural care doresc să se alăture RITM pentru a-și exprima vocea și a reprezenta interesele comunităților lor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor