logo
RNTV Live

Șofer fără permis, beat și implicat în furtul și accidentul unui BMW în Ploiești: Tânărul reținut și plasat sub control judiciar

image-2022-09-30-25819062-41-politia-romana
Theo Tănăsescu

În noaptea de 07/08.02.2024, un individ în vârstă de 20 de ani, identificat cu inițialele C.N.M., a furat un autoturism de marcă BMW din zona Municipiului Ploiești și l-a condus pe teritoriul Municipiului Ploiești și în comuna Bărcănești fără a avea un permis de conducere valabil pentru orice categorie de autovehicule.

În jurul orei 06.00, a provocat un accident rutier cu pagube materiale, pierzând controlul volanului și izbind gardurile a două proprietăți și un alt autoturism parcat în incinta uneia dintre aceste proprietăți.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 3 Blejoi au intervenit și l-au supus pe acesta unui test cu aparatul alcool-test de marcă Drager, rezultatul indicând o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Drept urmare, autoritățile au inițiat urmărirea penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Pe baza probei administrate, C.N.M. a fost reținut pentru 24 de ore, iar mai apoi procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Ploiești a decis înlocuirea măsurii preventive a reținerii cu controlul judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor