logo
RNTV Live

Ștefan Hrușcă organizează concerte de Crăciun, iar un bilet la spectacolul său la Teatrul Național din București costă de la 200 de lei

652x450_147738-hrusca
Constantin Corina

Ștefan Hrușcă, cunoscut pentru colindele sale, susține concerte de Crăciun în 2023

Artistul va susține și concerte în străinătate, inclusiv în Italia, Franța și Germania. Pentru cei care apreciază tradiția corului Madrigal, acesta pregătește un spectacol special în 7 orașe din România.

De asemenea, concertul “CRĂCIUN VIENEZ” al orchestrei Johann Strauss Ensemble, condusă de Russel McGregor, va avea loc pe 22 decembrie la Sala Palatului din București, începând cu ora 20:00.. Repertoriul unic include lucrări de muzică clasică semnate de mari compozitori, precum și valsuri și arii de operă celebre.

Atmosfera tipică austriacă, virtuozitatea muzicienilor și momentele pline de umor promit să ofere un spectacol memorabil. Atracția evenimentelor susținute de orchestra austriacă se datorează, în mare parte, magnetismului lui Russel McGregor, dirijor și prim-solist, posesor al unei viori fabricate de Carlo Giuseppe Testore în 1697, considerată “sora mai mică” a celebrei viole a lui Wolfgang Amadeus Mozart.

De peste 50 de ani, corul Madrigal contribuie la sunetul sărbătorii Nașterii Domnului, reprezentând una dintre cele mai longevive și constante tradiții culturale din România.

Corul Madrigal pregătește un spectacol special pentru sărbătorile din 2022, cu o serie de reprezentații în 7 orașe din România:

  • Cluj-Napoca (Opera Națională Română Cluj-Napoca, pe 4 și 5 decembrie 2022),
  • Târgu Mureș (Teatrul Național, pe 7 decembrie 2022),
  • Timișoara (Teatrul Național “Mihai Eminescu” Timișoara, pe 10 decembrie 2022),
  • Craiova (Teatrul Național “Marin Sorescu”, pe 11 decembrie 2022),
  • Suceava (Teatrul Municipal „Matei Vișniec”, pe 14 decembrie 2022),
  • Iași (Opera Națională Română, pe 15 decembrie 2022),
  • București (Opera Națională București, pe 19 și 20 decembrie 2022).

Spectacolul se remarcă printr-un concept artistic unic, aducând împreună sonoritatea specifică a Corului Madrigal, arta teatrală, o scenografie impresionantă și o îmbinare excepțională a vocilor madrigalești cu cele ale copiilor din Programul Național Cantus Mundi.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor