logo
RNTV Live

Strada în zig-zag într-o localitate din Gorj!Localnicii sunt nevoiți să construiască rampe

Captură ecran (133)
Constantin Corina

O situație nefericită cu privire la lucrările de asfaltare și modernizare a unei străzi într-o localitate din Gorj le creează probleme localnicilor.

Strada, care anterior era o uliță de pământ, a fost supusă lucrărilor de asfaltare și modernizare, însă cu toate acestea, rezultatul lucrărilor este departe de a fi ideal, iar strada are acum o formă zig-zag și trotuare cu denivelări.

Localnicii sunt afectați de această situație, fiind nevoiți să fie mai atenți la volan și să improvizeze rampe pentru a ieși din curțile lor.

Reporterii Observator au discutat cu locuitorii din zonă, care au exprimat nemulțumirea lor cu privire la aspectul și calitatea lucrărilor. Cu toate acestea, unii dintre ei consideră că, deși există denivelări, se poate circula pe stradă.

“Dacă păşesc, trebuie să mă ţin ca să mă ridic. Pe mine, cum am bătut nămoalele atâţia ani, nu mă prea interesează că e strâmb, că e ridicat, că e nu ştiu cum, dar măcar în dreptul porţii unde intru… Asta este problema.” – spune o femeie.

Lucrările sunt finanțate din fonduri europene în valoare de șase milioane de lei, iar autoritățile trebuie să finalizeze proiectul până la sfârșitul anului pentru a evita pierderea finanțării.

Primarul localității a menționat că s-au făcut 300 de îndreptări cadastrale, dar strada a rămas în forma actuală, și că s-au căutat soluții, dar este dificil să se modifice forma străzii fără a afecta proprietățile oamenilor din zonă.

Această situație subliniază dificultățile întâmpinate în procesul de modernizare a infrastructurii și necesitatea de a ține cont de nevoile și siguranța comunității în timpul acestor lucrări.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor