logo
RNTV Live

Suntem aici și vom rămâne aici! Mesajul Veolia la prezentarea lui Leo Grozavu

prezentare leo grozavu
Ciprian Radu

Mesajul Veolia la prezentarea lui Leo Grozavu

Mădălin Mihailovici, CEO Veolia România, companie care este partener-finanțator la Petrolul, a avut un mesaj tranșant la prezentarea antrenorului Leo Grozavu.

Mădălin Mihailovici a explicat că Veolia va rămâne lângă Petrolul.

“Era simplu pentru noi să procedăm ca alte companii și să colaborăm cu o echipă națională. Am vrut și vrem să demonstrăm că putem să o luăm de jos către marea performanță. Noi nu am păcălit pe nimeni. Suntem lângă echipă, vom fi în continuare și îi vom asigura tot ce este necesar pentru îndeplinirea obiectivului”, a spus Mădălin Mihailovici. 

Înregistrarea completă a conferinței de presă organizate astăzi de Petrolul poate fi vizionată mai jos: 

În Liga a II-a, Petrolul va avea condiții pe măsura pretențiilor. Lupii vor face cantonamentul de vară în Slovenia.

În ceea ce privește deplasările lungi, se lucrează la un parteneriat cu companiile aeriene, pentru ca drumul să fie făcut cu avionul. Adică așa cum doar puține echipe – și vorbim despre cele din Liga I – își permit. 

În orice caz, următorul sezon al galben-albaștrilor se anunță extrem de interesant. Antrenorul Leo Grozavu a făcut apel la unitate, incluzând suporterii, conducerea, partenerul finanțator, ba chiar și presa.

“Chiar dacă nu mi se trasa acest obiectiv, nu veneam decât dacă eeram convins că pot să pregătesc echipa pentru promovare. A contat, desigur, atmosfera de la Ploiești, suporterii din tribune. Împreună vom reuși”, a punctat Leo Grozavu. 

Declarațiile complete ale președintelui Cristi Vlad, ale antrenorului Leo Grozavu și ale CEO România, Mădălin Mihailovici, pot fi urmărite în montajul video. 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor