logo
RNTV Live

Test important în sala de la Dobroiești

time out tricolorul
Cristian Anghelescu

Test important în sala de la Dobroești

După ce, la finalul săptămânii trecute, a învins cu 3-2 Arcada Galați – una dintre pretendentele la fotoliul de lider – echipa Tricolorul LMV Ploiești va avea un nou test care se anunță dificil.

În cadrul etapei a XV-a, elevii lui Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu vor oferi replica CSM-ului București, o echipă obișnuită cu meciurile din play-off.

Partida se va juca la margine de București, mai precis în comuna Dobroești, sala de sport din localitate fiind fief-ul trupei pregătită de Iulian “Jeli” Pâslaru.

Meciul condus de gălățenii George Grădinaru și Lucian Năstase și supervizat de Traian Marinescu (București) va debuta la ora 19:30 urmând a fi transmis în direct de Digisport.

Sergiu Stancu: “Nu va fi un meci simplu!”

Antrenorul principal al Tricolorului LMV, Sergiu Stancu, consideră partida de mâine seară ca fiind una mai degrabă dificilă.

“Meciul de la Dobroești nu va fi deloc unul simplu! Jucăm cu CSM București, o echipă clasată pe locul cinci și care-și merită cu prisosință poziționarea în ierarhie. Un lot bine închegat și care este dispus la efort și energie. Cu nicio echipă care este clasată în poziție de play-off nu vor fi meciuri ușoare, pentru nimeni! Îmbucurător este că nu avem nicio problemă de sănătate, tot lotul este valid! Mergem acolo să câștigăm, să rămânem în plasa Stelei și, eventual, chiar să ne și apropiem!” a declarat tehnicianul echipei ploieștene.

Poziționarea în clasament

Înaintea etapei care va debuta mâine, Tricolorul LMV ocupă locul secund, cu 35 de puncte acumulate din 12 victorii şi 2 înfrângeri. Clasată la trei puncte în urma bucureștenilor de la Steaua (13 victorii şi o înfrângere), dar și cu avantaj de un punct faţă de CS Arcada Galaţi și Volei Municipal Zalău (ambele cu 31 de puncte strânse după 11 victorii şi 3 înfrângeri).

Meciurile acestei etape

Etapa a XV-a începe cu partida de la Dobroești, mâine seară de la ora 19:30. Celelalte partide se vor disputa sâmbătă după următorul program:

CSS 2 CNE UKRO Baia Mare – CSU „UV” Timișoara

CS Arcada Galați – CS Dinamo București

SCM “U” Craiova – CS Știința Explorări Baia Mare

CSA Steaua București – CS “U” Cluj

CS Unirea Dej – ACS Volei Municipal Zalău

Etapa viitoare, intermediară

Jocurile etapei următoare, a XVI-a, sunt programate marți și miercuri, 23, respectiv 24 ianuarie.

Marți, 23.01.2018, de la ora 18:00, în direct la Digisport, ACS Volei Municipal va juca la Zalău cu Steaua București. Pentru ca, o zi mai târziu, să se dispute celelalte jocuri ale etapei:

CSU „UV” Timișoara – CS Unirea Dej

CS “U” Cluj – SCM “U” Craiova

CS Știința Explorări Baia Mare – CS Arcada Galați

CS Dinamo București – CSM București

Tricolorul LMV Ploiești – CSS 2 CNE UKRO Baia Mare (ora 18:00)

sursa: tricolorullmvploiesti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor