logo
RNTV Live

Foto/Toţi bobocii ploieşteni vor primi ghiozdane complet echipate din partea primăriei. Vezi când

ghiozdane
Mihai Constantinescu

Programul “Primul ghiozdan” continuă

Toţi bobocii ploieşteni vor primi ghiozdane complet echipate din partea primăriei. Vezi când.

Părinţii cu copii de clasa întâi au serioase motive de bucurie. Prichindeii lor vor primi din parea primăriei ghiozdane complet echipate din partea primăriei Ploieşti.

Municipalitatea ploieșteană a recepționat 1850 de ghiozdane noi. Acestea vor fi distribuite unităților de învățământ ploieștene, în perioada 04-05 septembrie 2018, urmând ca acestea să le fie dăruite copiilor la începutul noului an școlar.

Ghiozdanele respective au un design deosebit pentru fete sau băieți . Sunt echipate cu câte un set de rechizite școlare, respectiv: penar, riglă, caiete, acuarele, stilou, creioane și coperți.

Bugetul prevăzut inițial pentru derularea acestui program a fost de 160.000 lei, costul final al achiziției inițiată de Primăria Municipiului Ploiești a fost de 120.356 lei.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prima-facilitate-de-care-vor-beneficia-toti-elevii-din-tara-profesorii-ar-putea-fi-demascati/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor