logo
RNTV Live

Un individ a sustras suma de 30.000 de euro din contul bancar al partenerei sale

Euro_coins_and_banknotes
Dudau Andreea Valentina

În județul Olt, un tânăr a sustras suma de 30.000 de euro din contul bancar al iubitei sale. Femeia, care câștigase la loterie în Anglia, a fost victima acestui incident!

În județul Olt, un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost reținut de către poliție după ce a transferat suma de 175.000 de lei (echivalentul a 30.000 de euro) din contul bancar al iubitei sale, folosind telefonul acesteia.

Bărbatul era conștient că partenera sa câștigase câteva zeci de mii de euro la o loterie din Anglia. Banii au fost depuși într-un cont deschis pe numele copilului femeii, rezultat dintr-o relație anterioară. Tânărul a profitat de momentul în care iubita sa nu era atentă și a folosit telefonul acesteia pentru a transfera de trei ori sume de bani din contul copilului în contul său personal.

Când femeia a descoperit că lipseau 30.000 de euro, a sunat imediat la poliție. A fost extrem de șocată când polițiștii i-au comunicat că autorul furtului era chiar partenerul ei. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi cercetat pentru acces ilegal la sistemul informatic și efectuarea de operațiuni informatice frauduloase.

O parte din suma de bani sustrasă a fost recuperată.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor