logo
RNTV Live

Un manager de care multe instituții au nevoie. Rețeta succesului, între talent și multă muncă

vlad mateescu
Daniel

Instituția magnet pentru iubitorii de cultură

În urmă cu câțiva ani,  mulți dintre ploieșteni nici nu știau că există o filarmonică în Ploiești, dovadă fiind sala care răsuna goală și tristă de foarte multe ori. Astăzi, aici sunt spectacole la care se vând biletele în două ore de la punerea în vânzare, oameni din alte orașe care vin special să asculte muzică de calitate și evenimente la care ploieștenii nici nu îndrăzneau să spere.

A investit în oameni, a  încercat să schimbe mentalități și a dovedit că se poate. Nu a fost ușor, după cum mărturisește chiar cel care atunci când nu este pe scenă, nu ezită să stea de vorbă cu oamenii prezenti în sala de spectacole.

Festivalul de Jazz, Balul Filarmonicii, un studio de înregistrări performant pentru a putea înregistra concertele orchestrei filarmonicii sunt câteva dintre realizările din stagiunea care se apropie de final.

Dincolo de toate acestea, sutele de ore petrecute la repetiții s-au concretizat de fiecare dată în concerte care au ridicat sala în picioare.

Directorul filarmonicii, Vlad Mateescu, mărturisește cu modestie, că nu există o rețetă a succesului. Știm însă câtă muncă și dăruire sunt investite în fiecare zi pentru ca totul să iasă perfect.

Suprizele nu se opresc! Visul de a avea o nouă sală de spectacole, dar și de a duce orchestra Filarmonicii “Paul Constantinescu” în primele 5 din Europa, începe să prindă contur.

Detalii aici:

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor