logo
RNTV Live

Un poliţist prahovean a încercat să-şi pună capăt zilelor. A fost deschis dosar penal e vătămare corporala din culpă

politist floresti
Mihai Constantinescu

A încercat să-şi pună capăt zilelor

Un poliţist prahovean a încercat să-şi pună capăt zilelor. A fost deschis dosar penal e vătămare corporala din culpă.

Nefericitul eveniment s-a petrecut aseară la Floreşti. Aici, un poliţist a fost găsit de către un coleg de-al său cu răni grave pe mâini. Potrivit unor sirse se pare că acesta ar fi încercat să se sinucidă.

Iată ce spun reprezentanţii IJP Prahova:

“Astăzi, în jurul orelor 19:30, am fost sesizați de către un polițist local din Florești, cu privire la faptul că un ofițer de poliție din cadrul secției rurale de poliție din localitate, se află într-o stare de urgență medicală în fața sediului. Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că ofițerul, după ce a ieșit din serviciu, s-a deplasat cu un autovehicul într-o localitate vecină și și-a provocat o tăietură cu un cuțit, pe brațul stâng, fără afectarea vreunui vas de sânge. În acest moment, polițistul se afla în afara oricărui pericol, fiind în evaluare medicală la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Polițistul a fost evaluat psihologic în 19.04.2017, fiind declarat apt, fără a fi semnalate modificări în rezultatele testelor aplicate, care să conducă la suspiciunea existenței vreunor probleme de natură comportamentală sau de atitudine. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporala din culpă.”

Poliţistul este absolvent al Academiei de Poliție( 2012). A lucrat iniţial în cadrul Serviciului de Informații și Protecție Internă. Recent a început activitatea la postul de poliție de la Florești.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/suflet-de-parinte-o-mama-din-baicoi-mesagerul-unor-oameni-necajiti-este-minunat-ce-incearca-sa-faca-pentru-ei/

Vom reveni cu ampănunte

Sursă foto ziarulincomod.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor