logo
RNTV Live

Viceprimarul Ganea e foc și pară! Atac la Dobre și Prună: Lăsați politica la ușă și hai să ne ocupăm de Ploiești!

campanie ganea (1)
Ciprian Radu

Viceprimarul Ganea e foc și pară

Viceprimarul Ploieștiului Cristian Ganea îl acuză pe primarul Adrian Dobre și pe consilierul acestuia, Eugen Prună, că iau decizii fără să se consulte cu viceprimarii, chiar dacă e vorba de direcțiile care le-au fost date acestora în subordine! 

Cristian Ganea spune că primarul Adrian Dobre îl sare din schemă chiar și la direcțiile pe care viceprimarul le are sub supraveghere. De asemenea, Ganea susține că Dobre și Prună își arogă meritele pentru probleme rezolvate de el.

Viceprimarul este de părere că Adrian Dobre face mai multă campanie electorală, în loc să se ocupe de problemele Ploieștiului.  De exemplu, problema marcajelor de pe carosabil la trecerile de pietoni din oraș.

Ganea susține că primarul Dobre nu l-a convocat la ședința cu firma respectivă și că a aflat de ea după câteva zile. 

Viceprimarul Cristian Ganea a mai declarat că, după ce a mers șă vadă lucrările de pe Elena Doamna și i-a solcitat operatorului să se ocupe cum trebuie de reabilitare, primarul Adrian Dobre a spus că a venit din concediu și că a rezolvat el.

Uneori mă gândesc că sunt de pomană pe aici dacă domnul primar vine și ia decizii prin spatele meu sau ține ședințe prin spatele meu. Unele le ține cu mine, cum a fost cea cu Poliția Locală, dar despre cea cu Delta ACM am aflat după câteva zile că au fost invitați aici”, a explicat Ganea.

Este o luptă politică pentru imagine. Hai să lăsăm politica la ușă și să ne ocupăm de administrație în continuare. Oamenii vor decide la alegeri, dar până atunci să ne vedem de treabă”, a mai declarat Cristian Ganea.

Vezi declarația integrală mai jos: 

 

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor